Skip to content

Ruimte huren bij Bouwgein

Vul onderstaand formulier in. Klik hier voor meer informatie over de te huren ruimtes en de voorwaarden.

Let op !

– De gemeente kan te allen tijde aan Bouwgein laten weten dat de verhuur toch niet door kan gaan vanwege de huidige maatregelen. Bouwgein kan dus op het laatste moment een feestje afzeggen.

– Bouwgein kan aansprakelijk gesteld worden als huurders zich niet aan de Corona maatregelen houden. Huurders moeten zich dus niet alleen aan de voorwaarden van Bouwgein houden, maar ook de huidige landelijke Coronamaatregelen in acht nemen.

– Dit betekent dat alle gasten 1,5m afstand van elkaar moeten houden. Mocht de verhuurder weten dat alle genodigden gevaccineerd zijn, dan moet de huurder dit op een lijst inventariseren en kunnen aantonen aan de verhuurder. Alleen als alle genodigden gevaccineerd zijn, mag de 1,5m losgelaten worden. Als er mensen aanwezig zijn die niet gevaccineerd zijn, dan moeten alle genodigden zich aan de 1,5m afstand houden.

– Zaal 1 heeft een oppervlakte van 71m2. Als mensen zich hier vrij rond bewegen, wordt er 5m2 aangehouden voor 1 gast. Dat betekent dat er 14 mensen in zaal 1 aanwezig mogen zijn. Als ze allemaal op vaste zitplekken gaan zitten, dan moet er tussen alle zitplekken 1,5m afstand zijn. 

– Zaal 2 heeft een oppervlakte van 74,5m2. Hier mogen 15 gasten aanwezig zijn.

– Huurders zijn te allen tijde verantwoordelijk om de gasten te laten houden aan de landelijke maatregelen, dus de 1,5m afstand.

Stap 1

Welke dag wil je huren?

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling
 
- Gedeeltelijk geboekt

Stap 2

Hoe ziet de dag er uit?

Type activiteit

Hoeveel mensen komen er?

Welke zaal wilt u huren?

Gebruik van de keuken (50€) 

Vanaf hoe laat wil je huren:

Tot hoe laat wil je huren:

Hoeveel uur wil je huren:

Stap 3

Wat zijn de kosten?

Datum:...
Tijd:... - ...
Huur:0
Borg:0
Totaal:0

De kosten zijn inclusief eindschoonmaak achteraf.

Bouwgein is volledig non-profit. De opbrengst van de verhuur helpt Bouwgein voort te bestaan! Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de Bouwgein Nieuwsflits.

Stap 4

Vul hieronder je gegevens in en dien je aanvraag in. Je ontvangt een dan een bevestigingsemail van je aanvraag.

De verhuurcoordinator beoordeelt de aanvraag en neemt contact met je op. Als de aanvraag is geaccepteerd, krijg je een mail met betalingsinstructies toegestuurd. Pas als de aanvraag zowel geaccepteerd als betaald is, is de reservering definitief.

Let op: bouwspeeltuin bouwgein wordt volledig gerund door vrijwilligers. Het kan dus een paar dagen duren voortdat je bericht krijgt.

Voornaam* :

Achternaam* :

E-mail* :

Telefoon * :

Adres * :

Postcode * :

Plaats * :

Opmerkingen / vragen :

Alle persoonlijke data wordt verwerkt volgens de privacyverklaring. Stichting Bouwgein hanteert algemene voorwaarden voor alle aanvragen, boekingen en verhuur.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *  Ja

Inschrijven

Vul de captcha in * captcha