Skip to content

Ondernemers en Bouwgein

Bedrijfsactiviteit

Is uw bedrijf of instelling op zoek naar een leuke invulling van een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemingsactiviteit (MVO)? Dan is Bouwgein de plaats voor jou! Bouwgein kan activiteiten aanbieden, waarbij jouw bedrijf of instelling werkt aan teambuilding en tegelijkertijd de Nieuwegeinse samenleving helpt.

Bouwgein biedt een laagdrempelige, veelzijdige en veilige omgeving om samen te spelen en te experimenteren en levert op deze manier een actieve, positieve bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jeugd in Nieuwegein Noord. Bouwgein is daarnaast een ontmoetingsplek en bindende factor voor alle inwoners van Nieuwegein Noord. 

Help ons door “hands-on” onze doelstellingen waar te maken en beleef een leuke dag op Bouwgein. Uiteraard willen we graag met je in gesprek, zodat we komen tot een voor jouw bedrijf of instelling passende activiteit. Mail voor een afspraak naar info@bouwgein.nl, dan kunnen we jouw specifieke wensen en vragen beantwoorden. Of kom een keer vrijblijvend langs, dan leiden we je graag rond.

Sponsoring

We zijn altijd op zoek naar middelen om de (bouw)speeltuin voor kinderen nog aantrekkelijker te maken. Je kunt hierbij denken aan een geldelijke donatie (dit levert u een aanzienlijk belastingvoordeel op), maar dit mag ook in de vorm van middelen. Meubilair, plantjes, versnaperingen voor de kinderen, een speeltoestel, knutselmaterialen of gereedschappen. En natuurlijk hout en spijkers ! Want wat is een bouwspeeltuin zonder hout en spijkers. Ook kun je voor de kindervakantie week een activiteit sponsoren. Je kunt hierbij denken aan het sponsoren van een dans of sport workshop, het sponsoren van een springkussen, of het sponsoren van de jaarlijkse maaltijd bij de kindervakantieweek.

Pallets

Voor het bouwen van hutten is Bouwgein voortdurend op zoek naar pallets. We zoeken schone, in goede staat verkerende, houten pallets. Uiteraard mogen de pallets gebruikt zijn, bijvoorbeeld als eenmalige pallet voor transport.

De pallets mogen niet te groot of te zwaar zijn, zodat kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar ze kunnen hanteren. Europallets zijn bijvoorbeeld te zwaar. Materialen die zacht worden in de regen (denk aan MDF) zijn niet veilig om mee te bouwen. We hebben zeer beperkte mogelijkheden om pallets af te halen. Dus bij voorkeur ontvangen we, tijdens openingstijden, de pallets op ons terrein aan de Hoveniersweide 9 te Nieuwegein. Ons terrein ligt in een woonwijk.

Mocht je ons kunnen helpen, neem dan contact op via info@bouwgein.nl