Skip to content

Feest of bijeenkomst?

Bouwgein is zeer geschikt voor het vieren van een verjaardag of het organiseren van een familiebijeenkomst. Dat kan ’s avonds tot 23:30, maar het leukste is het natuurlijk als overdag de kinderen ook de speeltuin in kunnen.

Zaal 1

Zaal 1

Keuken

Keuken

Zaal 2

Zaal 2

Zaal 1

50 € per uur

Mooie knusse ruimte, zeer geschikt voor een feestje met muziek. Erg gewild in combinatie met de aangrenzende keuken. Met de kleine vierkante tafels creeer je makkelijke een intieme sfeer.

Max 40 personen
Tafels (5x) en stoelen (40x)
Pantry
Muziekinstallatie
Keuken

75 € per boeking

Deze keuken is van alle gemakken voorzien. Erg handig voor het bereiden van je eigen eten of het uitserveren van een buffet. Uiteraard staat al het servies en kookgerei je ter beschikking.

Servies
Pannen en kookgerei
Kookplaten
Oven en Magnetron
Koelkasten
Vaatwasser
Zaal 2

50 € per uur (Let op: verhuur alleen op aanvraag mogelijk)

Mooie lange zaal met hoog plafond en veel licht. Zeer geschikt voor bijeenkomsten, lezingen, voorstellingen. Door de ligging direct aan de speeltuin ook geschikt voor een kinderfeest overdag.

Max 40 personen
Grote Tafels (4x) en stoelen (40x)
Pantry

Gebruik van de speeltuin

Als je een zaal huurt, mag je gratis gebruik maken van de speeltuin. Alleen het huttenbouwterrein is, met het oog op jullie veiligheid, gesloten. Nieuwsgierig?
spa-divider

Beschikbaarheid

Om het voor jou als huurder, maar ook voor de woonwijk waar Bouwgein zich bevindt zo prettig mogelijk te maken, verhuren we maar aan één groep tegelijkertijd, en maar aan één groep per dag. We hebben van maandag t/m woensdag vaste huurder. Los huren kan op vrijdag t/m zondag.  

  • Vrijdag  : 12:00 – 23:30
  • Zaterdag : 17:00 – 23:30
  • Zondag : 12:00 – 22:00

Hieronder zie je de huidige beschikbaarheid. 

Prijzen & Boeken Reservering

Je kunt direct online bekijken wanneer de locatie beschikbaar is en hoeveel het kost om te huren, afhankelijk van de tijd en duur.

Als alles naar wens is, kun je direct online een reserveringsaanvraag indienen. Een vrijwilliger van Bouwgein controleert de aanvraag, en stuurt een betaallink. Let op: Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in de spambox terecht komt. Heb je na een paar dagen nog niets gehoord, check dan even je spammail. Als je betaald hebt krijg je daarna een definitieve bevestiging. Houdt er rekening mee:

  • dat opbouwen dient te gebeuren in de huurtijd, en
  • dat je een half uur voordat de verhuur begint aanwezig moet zijn bij het openen van het pand en de uitleg over de faciliteiten en het terrein.

We verhuren maar 1x per dag en boeken niet alle dagen vol, om overlast voor de wijk rondom Bouwgein te beperken. Het kan daarom voorkomen dat op een dag die als beschikbaar getoond is, toch niet verhuurd kan worden. In dat geval nemen we contact met je op om alternatieven te bespreken.

Veel huurders vinden het prettig om eerst een bezichtiging / rondleiding te krijgen. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Wil je dit ook? Vraag een bezichtiging aan via bezichtiging@bouwgein.nl.

Praktische informatie

Veel praktische informatie staat in onze verhuurmap. Hier lees je bijvoorbeeld over parkeren, openen & sluiten.